surfen

Activiteiten

Bij ons kun je altijd terecht, het hele jaar door. De golfinstallatie zorgt iedere dag voor perfecte golven. Beginners leren surfen in de Baai, waar de gebroken golven rustig het strandje op rollen. Perfect om te oefenen! Als je al wat meer ervaring hebt kun je een les of sessie boeken op het Rif, waar je ongebroken golven kunt surfen van 1,2 en 1,5 meter! Natuurlijk zijn bodyboarders ook welkom bij ons.

Maar er is meer! Vanuit ons strandhuis kun je kano’s of sups huren en zo het centrum van Rotterdam ontdekken. Ook bieden we clinics op onze pumptrack in Overschie en kun je duikles nemen in de surfpool.

Surfsessies

Activiteit

Surfsessies

Kom je voor een surfsessie? Wij maken golven voor ieder niveau!

Surfles

Activiteit

Surfles

Nog nooit op een surfplank gestaan? Bij RiF010 zorgen we ervoor dat jouw eerste surfles onvergetelijk wordt. Er zijn ook lessen voor ervaren surfers.

Bodyboarden

Activiteit

Bodyboarden

Wil je niet per se een nieuwe sport leren maar wel onze golf ervaren? Kies dan deze optie. Bodyboarden is de perfecte activiteit voor jong en oud!

Supverhuur

Activiteit

Supverhuur

Altijd al het centrum van Rotterdam willen zien vanaf het water? Bij RiF010 kun je een sup huren en zelf op pad gaan.

Kanoverhuur

Activiteit

Kanoverhuur

Verken de binnenstad van Rotterdam met een Canadese kano. in onze kano is ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen.

Pumptrack

Activiteit

Pumptrack

De pumptrack berijd je op een fiets, maar je hoeft niet te trappen. Kom in de flow tijdens een van onze clinics!

Duiken

Activiteit

Duiken

Wanneer er geen golven staan verzorgen we samen met Het Duikhuis duikles in de RiF010 surfpool. Doe een introductieduik of haal je duikbrevet.

Veelgestelde vragen

Kunnen kinderen ook surfles nemen bij RiF010?

Jazeker. Vanaf 8 jaar en als je in het bezit bent van een zwemdiploma mag je deelnemen aan onze activiteiten.

Hoeveel golven kan ik surfen per sessie

Zelfs als je sessie of surfklas helemaal vol zit kun je minimaal 13 golven surfen per sessie. Dit is meer dan je gemiddeld tijdens een sessie in zee surft.

Hoe werkt het tijdens een surfsessie?

Zorg ervoor dat je 45 minuten voor de start van je les of sessie aanwezig bent. Zo heb je genoeg tijd om materiaal te ontvangen, om te kleden en de verplichte veiligheidsbriefing te horen. Daarna ga je het water in bij het strandje. Vanaf hier peddel je naar de take-off zone, waar een wachtrij ontstaat. Surfers noemen dat ook wel de line-up. Hier wacht tot je aan de beurt bent voor je golf. Wij genereren elke 7 seconden een nieuwe golf dus je bent altijd snel weer aan de beurt. Na het uitrijden van de golf peddel je weer terug naar de take off-zone. Aan het einde van de sessie verlaat je de surfpool weer via het strandje.

Is de surfpool verwarmd?

Nee, het water wordt niet verwarmd. Maar, geen zorgen: met het juiste wetsuit kun je het hele jaar door surfen bij RiF010.

Is het water wel schoon?

Zeker een krachtige filter installatie houdt het water helder.

Hoe lang duurt het om te leren surfen?

Het leukste aan surfen is misschien wel dat je nooit bent uitgeleerd, zelfs pro’s niet. Als je wilt weten wanneer je naar het volgende niveau kan doorstromen kan je om advies vragen bij je instructeur.