surfen

Surfles

Surfles

Til je surfskills naar een hoger niveau

Iedereen is gebaat bij les. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht en tips, zodat je iedere sessie nieuwe dingen leert. Je krijgt les van gecertificeerde instructeurs en er zijn altijd lifeguards aanwezig. Voor gebruik tijdens de les krijg je een veilig softboard, een wetsuit en een helm. Helmen zijn verplicht.

Niet vergeten mee te nemen…

 • Zwembroek
 • Handdoek
 • Zonnebrand
 • Stoke
icon

Gecertificeerde instructeurs

icon

Veilig materiaal

icon

Lifeguards aanwezig

icon

Schoon surfwater

Kies het lesniveau dat bij je past

Kies in het overzicht hieronder de les uit die bij jouw niveau past. Let op: schat jezelf niet te hoog in, dat is onhandig voor jezelf en andere surfers om je heen en kan riskante situaties opleveren.

product-image

Surfles Beginner

Als je nog nooit hebt gesurft kun je het beste deze les kiezen. Je leert peddelen, opstaan en je eerste golven pakken in het gebroken gedeelte van golf, de whitewash.

 • Materiaal

  Inbegrepen

 • Inhoud les

  Theorie en praktijk

 • Tijdsduur les

  1,5u

 • Deelnemers

  Max 6 surfers per instructeur

product-image

Surfles Next Steps

Als je de pop-up goed onder de knie hebt en je balans op het board goed is, is het tijd om een ongebroken golf te leren surfen en echte bochten te gaan maken!

 • Materiaal

  Inbegrepen

 • Inhoud les

  Theorie en praktijk

 • Tijdsduur les

  1u

 • Deelnemers

  8 surfers

Onze faciliteiten

Van alle gemakken voorzien

De ingang van RiF010 vind je aan de Vlasmarkt. In de kelder zijn kleedhokjes, lockers en warme douches. Bij mooi weer kun je ook buiten omkleden. Kom minstens 3 kwartier voordat je surfles begint, zodat je genoeg tijd hebt om je om te kleden en een board te kiezen. De instructeur geeft een veiligheidsbriefing voordat je het water ingaat.

Veelgestelde vragen

Kunnen kinderen ook surfles nemen bij RiF010?

Jazeker. Vanaf 8 jaar en als je in het bezit bent van een zwemdiploma mag je deelnemen aan onze activiteiten.

Kom ik wel aan de beurt als het druk is?

Natuurlijk. We zorgen dat het bassin nooit té vol is. In de Baai is de golf breder en kunnen meerdere surfers tegelijkertijd een golf pakken. In totaal kunnen hier 18 surfers tegelijkertijd oefenen. Op het Rif pak je om de beurt een golf. Op het Rif is de maximale capaciteit 25 personen.

Hoe werkt het tijdens een surfsessie?

Zorg ervoor dat je 45 minuten voor de start van je les of sessie aanwezig bent. Zo heb je genoeg tijd om materiaal te ontvangen, om te kleden en de verplichte veiligheidsbriefing te horen. Daarna ga je het water in bij het strandje. Vanaf hier peddel je naar de take-off zone, waar een wachtrij ontstaat. Surfers noemen dat ook wel de line-up. Hier wacht tot je aan de beurt bent voor je golf. Wij genereren elke 7 seconden een nieuwe golf dus je bent altijd snel weer aan de beurt. Na het uitrijden van de golf peddel je weer terug naar de take off-zone. Aan het einde van de sessie verlaat je de surfpool weer via het strandje.

Is de surfpool verwarmd?

Nee, het water wordt niet verwarmd. Maar, geen zorgen: met het juiste wetsuit kun je het hele jaar door surfen bij RiF010.

Is het water wel schoon?

Zeker een krachtige filter installatie houdt het water helder.

Hoe lang duurt het om te leren surfen?

Het leukste aan surfen is misschien wel dat je nooit bent uitgeleerd, zelfs pro’s niet. Als je wilt weten wanneer je naar het volgende niveau kan doorstromen kan je om advies vragen bij je instructeur.

Surf’s up!

Hopelijk heb je zin in je surfles! Heb je nog vragen?
Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij RiF010! Alle onze instructeurs zijn ISA-gecertificeerd en daarnaast zijn er bij iedere sessie lifeguards aanwezig.

Huur

Huur

Heb je geen eigen wetsuit of surfboard? Geen enkel probleem! Bij RiF010 verhuren we alle materialen die je nodig hebt voor een sessie.

SurfBar & Kitchen

SurfBar & Kitchen

Ben je volledig uitgesurft en heb je grote trek? Kom relaxen op ons terras of in de surfbar.

Andere activiteiten

Supverhuur

Activiteit

Supverhuur

Altijd al het centrum van Rotterdam willen zien vanaf het water? Bij RiF010 kun je een sup huren en zelf op pad gaan.

Kanoverhuur

Activiteit

Kanoverhuur

Verken de binnenstad van Rotterdam met een Canadese kano. in onze kano is ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen.

Pumptrack

Activiteit

Pumptrack

De pumptrack berijd je op een fiets, maar je hoeft niet te trappen. Kom in de flow tijdens een van onze clinics!