surfen

Surfpool afhuren

Exclusief

Perfecte golven

Wil jij een bijzonder evenement organiseren of heb je gewoon zin om de golven helemaal voor jou en je vrienden te reserveren? Bij RiF010 kun je de gehele surfpool afhuren voor een exclusieve sessie.

duiken
icon

330 golven per uur

icon

10 golven per set

icon

2 surfspots: Baai en Rif

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een exclusieve surfsessie? Neem contact met ons op, dan maken we een offerte voor je aan.

Veelgestelde vragen

Hoeveel golven kan ik surfen per sessie

Zelfs als je sessie of surfklas helemaal vol zit kun je minimaal 13 golven surfen per sessie. Dit is meer dan je gemiddeld tijdens een sessie in zee surft.

Hoe werkt het tijdens een surfsessie?

Zorg ervoor dat je 45 minuten voor de start van je les of sessie aanwezig bent. Zo heb je genoeg tijd om materiaal te ontvangen, om te kleden en de verplichte veiligheidsbriefing te horen. Daarna ga je het water in bij het strandje. Vanaf hier peddel je naar de take-off zone, waar een wachtrij ontstaat. Surfers noemen dat ook wel de line-up. Hier wacht tot je aan de beurt bent voor je golf. Wij genereren elke 7 seconden een nieuwe golf dus je bent altijd snel weer aan de beurt. Na het uitrijden van de golf peddel je weer terug naar de take off-zone. Aan het einde van de sessie verlaat je de surfpool weer via het strandje.

Is de surfpool verwarmd?

Nee, het water wordt niet verwarmd. Maar, geen zorgen: met het juiste wetsuit kun je het hele jaar door surfen bij RiF010.

Is het water wel schoon?

Zeker een krachtige filter installatie houdt het water helder.

Hoe lang duurt het om te leren surfen?

Het leukste aan surfen is misschien wel dat je nooit bent uitgeleerd, zelfs pro’s niet. Als je wilt weten wanneer je naar het volgende niveau kan doorstromen kan je om advies vragen bij je instructeur.