Leer surfen bij RIF010

Surfen

Perfecte golven voor iedereen

Bij RiF010 is iedereen vanaf acht jaar met een zwemdiploma welkom. Boek een surfles bij een van onze ervaren instructeurs. Samen met gecertificeerde lifeguards zorgen zij voor een veilige, onvergetelijke surfles! Kun je al surfen en wil je zelf oefenen? Ga dan voor een surfsessie.

icon

Voor alle niveaus

icon

Gecertificeerde instructeurs

icon

Schoon surfwater

icon

Comfortabele faciliteiten

Surfles

Til je surfskills naar een hoger niveau

Of je nu voor het eerst op een surfboard stapt of al aardig een golf kan pakken; iedereen is gebaat bij les. Onze instructeurs begeleiden groepen of geven prive-lessen. Je krijgt persoonlijke aandacht en tips, zodat je iedere sessie nieuwe dingen leert. Was je laatste surfsessie een tijdje geleden? Onze instructeurs geven je graag een opfriscursus.

Surfsessie

Voor als je al ervaring hebt

Boek een sessie met je vrienden en pak ongeveer 12 golven in een uur! Bij een surfsessie krijg je geen les, maar voor de veiligheid is er altijd een lifeguard aanwezig. Surfsessies zijn er voor surfers van verschillende niveaus.

surfing
Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij RiF010! Alle onze instructeurs zijn ISA-gecertificeerd en daarnaast zijn er bij iedere sessie lifeguards aanwezig.

Huur

Huur

Heb je geen eigen wetsuit of surfboard? Geen enkel probleem! Bij RiF010 verhuren we alle materialen die je nodig hebt voor een sessie.

SurfBar & Kitchen

SurfBar & Kitchen

Ben je volledig uitgesurft en heb je grote trek? Kom relaxen op ons terras of in de surfbar.

Onze faciliteiten

Van alle gemakken voorzien

De ingang van RiF010 vind je aan de Vlasmarkt waar je zo de surfshop in loopt. In de kelder vind je kleedhokjes, lockers en warme douches.

surfing

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het tijdens een surfsessie?

Zorg ervoor dat je 45 minuten voor de start van je les of sessie aanwezig bent. Zo heb je genoeg tijd om materiaal te ontvangen, om te kleden en de verplichte veiligheidsbriefing te horen. Daarna ga je het water in bij het strandje. Vanaf hier peddel je naar de take-off zone, waar een wachtrij ontstaat. Surfers noemen dat ook wel de line-up. Hier wacht tot je aan de beurt bent voor je golf. Wij genereren elke 7 seconden een nieuwe golf dus je bent altijd snel weer aan de beurt. Na het uitrijden van de golf peddel je weer terug naar de take off-zone. Aan het einde van de sessie verlaat je de surfpool weer via het strandje.

Kan ik mijn eigen board en wetsuit meenemen?

Als je geen board hebt kun je er bij ons een huren. Tijdens onze lessen en sessies is een vision softtop surfboard inbegrepen. Daarnaast verhuren we voor het Rif diverse boards voor gevorderden

Hoeveel golven kan ik surfen per sessie

Zelfs als je sessie of surfklas helemaal vol zit kun je minimaal 10 golven surfen per sessie. Dit is meer dan je gemiddeld tijdens een sessie in zee surft.

Is de surfpool verwarmd?

Nee, het water wordt niet verwarmd. Maar, geen zorgen: met het juiste wetsuit kun je het hele jaar door surfen bij RiF010.

Is het water wel schoon?

Zeker een krachtige filter installatie houdt het water helder.

Hoe lang duurt het om te leren surfen?

Het leukste aan surfen is misschien wel dat je nooit bent uitgeleerd, zelfs pro’s niet. Als je wilt weten wanneer je naar het volgende niveau kan doorstromen kan je om advies vragen bij je instructeur.

Andere activiteiten

Supverhuur

Activiteit

Supverhuur

Altijd al het centrum van Rotterdam willen zien vanaf het water? Bij RiF010 kun je een sup huren en zelf op pad gaan.

Kanoverhuur

Activiteit

Kanoverhuur

Verken de binnenstad van Rotterdam met een Canadese kano. in onze kano is ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen.

Pumptrack

Activiteit

Pumptrack

De pumptrack berijd je op een fiets, maar je hoeft niet te trappen. Kom in de flow tijdens een van onze clinics!