surfen

Groepen

Nergens anders in de stad vind je de unieke combinatie van verschillende stoere watersporten en een heerlijk restaurant met surfbar. Ideaal voor een groepsuitje. Of je nu een familiefeest wilt organiseren, een bedrijfsuitje, kinderfeest of vrijgezellenfeest, bij RiF010 zorgen we voor een onvergetelijke dag voor jouw groep.

Bedrijfsuitje

Groepen

Bedrijfsuitje

Ontdek samen met je collega’s het ritme van de golven, of ontdek Rotterdam vanaf het water met onze kano’s en sups. Je bedrijfsuitje was nog nooit zo leuk!

Vrijgezellenfeest

Groepen

Vrijgezellenfeest

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest plannen? Bij RiF010 kan het. Perfect voor de surfende bruid(egom). Bodyboarden op het Rif of beginners surfles in de Baai. Heerlijk naborrelen kan op het terras.

Kinderfeestje

Groepen

Kinderfeestje

Een surfles met alle vriendjes en vriendinnetjes. Welk kind wil dat nou niet? Bij RiF010 zijn alle kinderen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma welkom. Onze vrolijke instructeurs zorgen voor een geweldige dag.

Groepsuitje

Groepen

Groepsuitje

Kom je met een grote groep naar RiF010? Bijvoorbeeld met al je ooms en tantes? Of met je oude studiegenoten voor een reünie? Voor grote groepen hebben we verschillende mogelijkheden.

Surfpool afhuren

Groepen

Surfpool afhuren

Wil je een evenement organiseren en daarvoor de hele surfpool afhuren? Dat kan. Informeer naar de mogelijkheden.

All-in Parties

Groepen

All-in Parties

Met alle activiteiten en mogelijkheden kun je bij ons makkelijk een veelzijdig dagprogramma vullen. Wil je bijvoorbeeld surfen, suppen, pumptracken én een barbecue met al je vrienden? We regelen het!