surfen

Supverhuur

Huur een SUP

SUP staat voor Stand Up Paddleboard. Bij RiF010 kun je een sup huren en zelf op avontuur gaan door de grachten in de stad. Suppen op de golven in het RiF010-bassin is niet mogelijk. Voor de zekerheid krijg je een zwemvest mee.

Niet vergeten mee te nemen…

 • Zwemkleding
 • Handdoek
 • Drybag
icon

Ontdek de stad vanaf het water

icon

Goeie workout

icon

Kies je eigen route

icon

Leuk voor jong & oud

product-image

Supverhuur

Ontdek Rotterdam op een van onze sups. Vanuit het startpunt sup je heel de stad door! Bepaal zelf hoe lang je wilt gaan suppen zo kun je even een uurtje het water op maar ook langer!

 • Tijdsduur

  Vanaf 1 uur

 • Inbegrepen

  SUP & zwemvest

product-image

Supverhuur (dagdeel)

Leuk dat je met de sup op pad gaat! In een halve dag kun je veel van de stad zien. Bekijk alvast de mogelijke routes en vergeet niet een setje droge kleren mee te nemen.

 • Tijdsduur

  4u

 • Inbegrepen

  SUP & Zwemvest

product-image

Supverhuur (dag)

Leuk dat je de hele dag met de sup op pad gaat! In een dag kun je veel van de stad zien. Bekijk alvast de mogelijke routes en vergeet niet een setje droge kleren mee te nemen.

 • Tijdsduur

  8u

 • Inbegrepen

  SUP & zwemvest

Staand peddelen

Bij RiF010 verhuren we sups waarmee je de grachten van Rotterdam kunt verkennen: ze zijn stabiel en bedoeld om comfortabel lange afstanden mee af te leggen. Heb je zin in een flinke tocht? Via de Rotte en Boezem kun je helemaal bij de Kralingse Plas komen!

duiken
Safety

Safety

Onze sups zijn super stabiel. Voor de zekerheid krijg je een zwemvest mee. Neem je zelf droge kleren mee voor het geval je te water raakt?

Routes

Routes

Vaar onder de Hoogstraat door en je komt op de Delfstevaart. Via het Stokviswater bereik je de Rotte. Als je zin hebt in een flinke tocht kun je vanaf daar door peddelen naar de Kralingse Plas of de Bergsche Plassen.

SurfBar & Kitchen

SurfBar & Kitchen

Ben je volledig uitgesurft en heb je grote trek? Kom relaxen op ons terras of in de surfbar.

Veelgestelde vragen

Mag iedereen suppen?

Iedereen met een zwemdiploma kan een Sup huren. Kinderen onder de 18 alleen onder begeleiding.

Waar kan ik naartoe peddelen?

Binnen ongeveer 40 minuten peddel je naar de krooswijkse bocht, een leuke toch over de rotte. Als je doorpeddelt kun je zelfs op de Bergse plassen of de Kralingse plas komen.

Andere activiteiten

Kanoverhuur

Activiteit

Kanoverhuur

Verken de binnenstad van Rotterdam met een Canadese kano. in onze kano is ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen.

Pumptrack

Activiteit

Pumptrack

De pumptrack berijd je op een fiets, maar je hoeft niet te trappen. Kom in de flow tijdens een van onze clinics!

Surfles

Activiteit

Surfles

Nog nooit op een surfplank gestaan? Bij RiF010 zorgen we ervoor dat jouw eerste surfles onvergetelijk wordt. Er zijn ook lessen voor ervaren surfers.

Surfsessies

Activiteit

Surfsessies

Kom je voor een surfsessie? Wij maken golven voor ieder niveau!

Duiken

Activiteit

Duiken

Wanneer er geen golven staan verzorgen we samen met Het Duikhuis duikles in de RiF010 surfpool. Doe een introductieduik of haal je duikbrevet.