surfen

Zo kom je bij RiF010

Goed bereikbaar

Openbaar vervoer

Wij zijn uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Onze ingang aan de Vlasmarkt is slechts 5 minuten lopen vanaf het trein- en metrostation Rotterdam Blaak, en 5 minuten lopen vanaf metrostation Beurs. Komende vanaf Rotterdam Centraal is het twee haltes met metrolijn D (richting De Akkers) of metrolijn E (richting Slinge) naar metrostation Beurs. Vanaf Rotterdam Centraal kun je ook tram 23 pakken richting Beverwaard en uitstappen bij Beurs.

Kom je met de fiets? Naast de ingang van RiF010 vind je een gratis overdekte stalling van de gemeente. Het adres van deze stalling is Zijl 10A.

duiken
duiken

Veilig parkeren

Met de auto

Kom je met de auto? Stel je navigatiesysteem in op Dominee Jan Scharpstraat 306. Dat is het adres van de parkeergarage onder de Markthal. Hier zijn ruim 1000 parkeerplekken, en kun je eventueel ook je elektrische auto opladen. Een dagkaart kost €12,50.

Plattegrond

Hier moet je zijn!

Op de plattegrond zie je RiF010, met de surfbar en de shop aan de noordkant van de wavepool. De ingang daarvan is aan het Steiger. Vanaf het hang loose-terras aan het Hang kun je de surfers ook bekijken en zit je de hele dag in de zon. De Martkhal is aan de overkant van de straat. Wanneer je vanaf de Coolsingel of metrostation Beurs komt, bereik je onze ingang via het Steiger.

duiken

Veelgestelde vragen

Kan ik op straat parkeren?

Ja dat kan, maar het is voordeliger om je auto in de parkeergarage onder de Martkhal te zetten.

Waar laat ik mijn fiets?

In de overdekte fietsenstalling van de gemeente naast de ingang van RiF010. Het adres is Zijl 10A.